Aquesta nit els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 22 anys, nacionalitat algeriana i amb una desena de detencions, per haver robat un rellotge a la zona de Ciutat Vella, al centre de Barcelona. La detenció, però, va anar sumada de part de bona sort -mala sort pel lladre.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va rebre l'avís d'un robatori i quan van arribar al lloc van trobar dos homes barallant-se a terra. Quan els van separar i identificar, van poder confirmar que un d'ells havia robat el rellotge de l'altre, i va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència o intimidació.

Va caure en un forat d'una obra del carrer

La víctima estava caminant pel carrer quan se li va apropar un noi, el detingut, li va posar la mà al canell i li va arrancar el rellotge.

El lladre va sortir corrents amb el rellotge i en la fugida va caure en un forat a terra d'una obra propera, on la víctima que havia sortit darrere d'ell el va aconseguir retenir fins a l'arribada de la dotació policial. L'home va poder recuperar el rellotge.

Un lladre agredit a la Barceloneta

Els Mossos d'Esquadra han informat que aquesta nit també s'han detingut dues persones més per robatoris violents al centre de Barcelona. Un marroquí de 27 anys ser detingut a la zona de la Barceloneta després de robar un rellotge a una noia que passejava per la zona. Un grup de persones el van perseguir i el van agredir, fins que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra.