La cadena de supermercats Lidl ha llençat unes grans ofertes per aquest cap de setmana: productes d'una qualitat excel·lent a uns preus ridículs.

Pomes Pink Lady

Les pomes són un aliment molt saludable, ric en fibra i amb una gran quantitat de vitamines i, a més, estan boníssimes i són ideals per picar entre hores. Per això mateix, Lidl ha llençat un descompte del 30% a les pomes Pink Lady i aquest cap de setmana es podran comprar per només 1,39 euros 700 grams de producte.

Manzanas rojas / LibreShot

Les pomes Pink Lady de Lidl tenen un 30% de descompte aquest cap de setmana / LibreShot

Pa de fogassa prèmium

El pa de fogassa prèmium del Lidl ho està petant a tot arreu, ja que és el complement ideal per acompanyar qualsevol àpat. La seva textura cruixent per fora i esponjosa per dins ha estat capaç de captivar els paladars més exigents. Tenim bones notícies: des d'aquest dijous ha passat de costar 1,49 euros a 1,29 euros i, en aquest cas, es tracta d'una rebaixa permanent.

Pan hogaza / Lidl

El pa de fogassa prèmium de Lidl és de gran qualitat i molt barat / Lidl

Préssec sencer en almívar extra

Pels més llaminers, però que a la vegada es volen cuidar i augmentar el seu consum de fruita, també tenim bones notícies: el préssec sencer en almívar extra també està d'oferta i, aquest cap de setmana, es pot comprar pel ridícul preu d'1,19 euros la unitat, que és un pot de 720 mil·lilitres.

Melocotón en almíbar / Lidl

El préssec en almívar és de gran qualitat i es pot comprar a molt bon preu aquest cap de setmana / Lidl

Formatge parmesà Reggiano P.D.O.

El formatge parmesà Reggiano P.D.O. és un dels preferits dels clients del Lidl, ja que és ideal per acompanyar qualsevol plat de pasta o arròs, a l'amanida o a la pizza, passant per una infinitat d'opcions més.

Queso parmesano / Lidl

El formatge parmesà és el complement ideal per acompanyar qualsevol plat i ara està d'oferta / Lidl

Aquest cap de setmana hi ha un descompte d'un 27% en aquest producte i es pot comprar per només 1,65 euros 100 grams de producte.