S'apropen les festes i la cadena de supermercats Lidl es posa al dia per oferir ja no només productes gourmet per uns àpats de Nadal perfectes, sinó regals i decoració per a tots els públics. Aquests són els millors productes de Lidl per aquest Nadal.

Auriculars sense fil Skullcandy

La tecnologia més capdavantera arriba a Lidl, que incorpora al seu catàleg primeres marques en electrònica, com aquests auriculars sense fil que només valen 29,99 euros. Amb protecció IP55 que els fa resistents a l'aigua, a la suor i a la pols, i una bateria amb durada de fins a 12 hores i temps de càrrega d'1 hora.

Auriculars Skullcandy / Lidl

Els auriculars de la marca pionera Skullcandy, ara a Lidl per tan sols 29,99 euros / Lidl

Depilatòria Braun Silk-épil 3170

Fa un temps que la marca pionera en depilació, Braun, forma part del catàleg. La Silk-Épil 3170 elimina els pèls de soca-rel, fins i tot els més curts. Amb disseny ergonòmic, té un preu de 29,99 euros. Aconsegueix resultats duradors i una pell suau durant 4 setmanes.

Depilatòria Braun / Lidl

La marca Braun s'integra al catàleg de Lidl per preus molt econòmics. L'Silk-épil a l'increïble preu de 29,99 euros / Lidl

Raspall de neteja facial Vitalcontrol

L'exfoliació profunda és una tendència que ha vingut per quedar-se. El raspall Vitalcontrol elimina les cèl·lules mortes profundament, donant a la pell suavitat i lluminositat. Pel genial preu de 24,99 euros.

Raspall de neteja|netedat facial Vitalcontrol / Lidl

Aconsegueix una neteja profunda i suau per 24,99 euros / Lidl

Cavallet balancí de peluix Bayer

I per regalar els més petits de la casa, Lidl incorpora joguines de fusta, educatives i naturals. Destaca aquest cavall balancí de peluix amb sons reals i llavis que es mouen. Es convertirà en el fidel company d'aventures. Per només 54,99 euros la mascota de peluix ideal.

Cavallet balancí / Lidl

El millor peluix balancí per aquest Nadal a l'increïble preu de 54,99 euros / Lidl

Maletí de bombers

En la mateixa línia que el cavallet balancí, el maletí de bombers amb 9 peces de fusta natural permet donar curs a la imaginació i desenvolupar la seva passió. I tot això per un preu de bogeria: 8,99 euros

Maletí Bombers / Lidl

Desenvolupa la teva imaginació amb aquest maletí de bombers que val 8,99 / Lidl

Figura LED amb comandament

I per a tota la família i els seus membres més nadalencs, Lidl ofereix aquest ornament d'arbre amb llums LED que permet ajustament de brillantor i canviar de color. Funciona amb 10 LEDs duradors de baix consum. Per tan sols 34,99 euros.

Arbol LED / Lidl

L'ornament nadalenc més complet per 34,99 euros / Lidl

Massatjador de peus 50 W

Un regal ideal i de plaer absolut. El massatjador té una superfície de teixit tou i transpirable i 18 capçals per a diferents modes de massatge xiatsu. Tot amb 2 velocitats i per només 44,99 euros.

Massatjador peus / Lidl

Un regal idea i per a tots els gustos per 44,99 euros / Lidl

Calefactor ceràmic 1800 W

I per últim, però no menys important, el calefactor que ho va petar a Lidl des del seu llançament, amb una potència de 1800 W i funció de ventilador, que no costa ni 20 euros.

Calefactor ceràmic / Lidl

El líder en vendes de 2020 per 19,99 euros / Lidl