La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda una estufa de boníssima qualitat tirada de preu: es pot comprar per menys de 20 euros i és ideal per combatre la baixada de temperatures i el fred d'aquest hivern.

Calefactor ceràmic de 1800 W

El calefactor ceràmic de 1800 W del Lidl ho està petant a tot arreu, ja que és ideal per combatre el fred a casa. Però què té aquest calefactor perquè estigui tan demandat? És el complement perfecte per generar calor a casa, es pot regular la seva temperatura, és lleuger i, el millor de tot és el seu preu ridícul: només costa 19,99 euros.

Calefactor / Lidl

El calefactor del Lidl ho està petant a tot arreu, ja que és de gran qualitat i es pot comprar a molt bon preu / Lidl

També té la funció d'oscil·lació connectable per garantir una òptima distribució de la calor i  hi ha dos nivells de temperatura: 900 W i, pels més fredolics 1.800 W. Només pesa 1,63 quilos i ocupa molt poc espai, ja que mesura 17,8 x 12,3 x 24,3 centímetres i el cable mesura 1,80 metres.

Comprar estufa barata al Lidl

Té una protecció anticaiguda i per evitar el sobrecalfament del calefactor, tot garantint una major seguretat.​ Per si no fos poc, també és el complement ideal per l'estiu, ja que també té la funció de ventilador. Per comprar-lo, cal demanar-lo online a la pàgina web del Lidl i el porten a casa en màxim tres dies laborables.

Estufa portàtil / Lidl

L'estufa portàtil del Lidl és el complement ideal per combatre el fred d'aquestes festes / Lidl

Estufa portàtil del Lidl

No és el primer cop que Lidl arrasa amb un dels seus calefactors i, de fet, fa poc més d'un mes, ho va petar amb una estufa portàtil per crear un clima calent i agradable a l'exterior, ja que en temps de coronavirus, moltes persones, quan es reuneixen amb familiars o amics, eviten estar en un lloc tancat. Passar fred no és una opció i per això mateix, el calefactor d'exteriors del Lidl va triomfar (i segueix triomfant).