La cadena de supermercats Lidl ha llençat noves ofertes aquest dijous: productes de gran qualitat a preus regalats.

Arròs amb llet i poma caramel·litzada

L'arròs amb llet i poma caramel·litzada ho està petant al Lidl, ja que la seva textura suau i cremosa amb el toc de canyella és capaç de captivar els paladars més exigents. El millor de tot és el seu ridícul preu: 0,99 euros la unitat.

Arroz con leche / Lidl

L'arròs amb llet i poma caramel·litzada del Lidl està arrasant a tot arreu / Lidl

Napolitana de pernil i formatge

La napolitana de pernil i formatge del Lidl és el producte ideal per esmorzar i berenar, ja que és deliciós, saciant i es pot comprar a molt bon preu, concretament per 0,49 la unitat. No obstant això, comprant-ne tres de cop hi ha descompte: 0,33 euros la unitat.

Napolitana de jamón y queso / Lidl

Les napolitanes de pernil i formatge són boníssimes i són molt barates / Lidl

Xampinyons

Els xampinyons són el complement ideal per acompanyar qualsevol plat. És un dels productes preferits de tothom i, per això mateix, Lidl els ha posat d'oferta amb un 37% de descompte: han passat de costar 0,95 euros a 0,59 euros per 250 grams de producte.

Oferta champiñón / Lidl

Els xampinyons són el complement ideal per qualsevol plat / Lidl

'Crackers' de bolets

Els "crackers" són el complement ideal per qualsevol aperitiu o per picar entre hores. La marca Deluxe de Lidl ha posat en oferta un dels seus productes: els "crackers" de bolets, que són perfectes per sorprendre els convidats, ja que tenen un sabor molt suau que enamora a tothom.

Crackers de setas / Lidl

Els "crackers" de bolets del Lidl ho estan petant a tot arreu / Lidl

El millor de tot és que es poden comprar per un preu escandalosament baix: per només 0,99 euros el producte de 65 grams.