La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda uns jerseis ideals pel Nadal que s'esgoten rapidíssim, ja que estan tirats de preu, abriguen molt i són preciosos.

Comprar jerseis nadalencs del Lidl

Lidl té la solució ideal per la baixada de temperatures d'aquest mes de desembre, ja que ha llençat a la venda uns jerseis nadalencs ideals per combatre el fred amb glamur. Es tracta d'una nova línia de la roba d'aquest supermercat pensada especialment per aquestes dates.

Hi ha jerseis nadalencs per tothom, per homes, per dones i per nens i, a més, amb una gran varietat de dissenys: des de sanefes de ninots de neu fins a dibuixos del Pare Noel, passant per una infinitat més d'opcions. Quin és el teu model preferit?

Jerseys Navidad / Lidl

Els jerseis nadalencs de dona del Lidl s'ha esgotat en menys de 24 hores / Lidl

El millor de tot és el que el seu preu és ridícul: es poden comprar per menys de 10 euros, concretament per 9,99 euros els d'home i dona i, en el cas dels jerseis nadalencs infantils, per només 7,99 euros. Per això mateix, la majoria de jerseis nadalencs del Lidl estan esgotats, ja que tothom ha arrasat amb ells.

Els jerseis de dona s'han esgotat en 24 hores

Vist l'èxit d'aquesta línia de roba, Lidl reposarà els jerseis nadalencs en breus per tal que tothom qui vulgui els compri, ja que s'han esgotat molt ràpidament. De fet, els jerseis de dona s'han esgotat de la pàgina web en només 24 hores, ja que han estat un èxit absolut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidl España (@lidlespana)

Pels més impacients i fanàtics de la roba nadalenca, tenim bones notícies: a part dels jerseis, hi ha més roba ideal per aquestes festes com, per exemple, vestits, samarretes i pijames a preus regalats.