La cadena de supermercats Lidl té a la venda el millor producte del mercat en relació qualitat-preu, segons explica l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

'W5 Pastillas Lavavajillas All in 1 del Lidl'

Després d'analitzar 31 articles del mercat, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha seleccionat el detergent per rentaplats W5 Pastillas Lavavajillas All in 1 del Lidl com el millor producte del mercat per la seva relació qualitat-preu.

Pastillas lavavajillas / OCU

El producte de Lidl "W5 Pastillas Lavavajillas All in 1" és el millor del mercat en relació qualitat-preu segons l'OCU / OCU

Només costa 3,99 euros

Només costa 3,99 euros la unitat i venen 40 pastilles de rentaplats, així doncs, cada rentada surt al ridícul preu de 0,09 euros. El detergent W5 Pastillas Lavavajillas All in 1 ha demostrat ser el més eficaç per eliminar qualsevol mena de taca en relació qualitat-preu.

De fet, l'Organització de Consumidors i Usuaris, després d'analitzar 31 productes semblants, ha catalogat aquest com "una compra mestra" per la seva gran qualitat i el seu baix preu, ja que elimina les taques fàcilment, és poc contaminant i molt barat.

Fregidora sense oli del Lidl

La cadena de supermercats Lidl té productes boníssims a molt bon preu i, de fet, ha tret a la venda una fregidora sense oli que ho està petant a tot arreu.

Freidora Lidl / Lidl

La fregidora sense oli del Lidl ho està petant a tot arreu / Lidl

Només costa 59,99 euros i és un dels productes estrella del mercat, ja que funciona molt bé. És ideal per aquelles persones que volen començar a cuidar-se, però que no volen renunciar als petits plaers de la vida com, per exemple, un bon plat de patates no-fregides