La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda unes estufes i calefactors a molt bon preu ideals per combatre el fred d'aquest Nadal.

Calefactor halogen 1200 W

El calefactor halogen de 1200 W és el complement ideal per aquest hivern, ja que genera una calor molt agradable, té tres nivells de potència i no produeix ni corrent d'aire ni aixeca la pols. El millor de tot és el seu preu ridícul: només costa 16,99 euros.

Calefactor halógeno / Lidl

El calefactor halogen del Lidl es pot comprar per només 16,99 euros / Lidl

Calefactor amb pantalla LCD 2000 W

El calefactor amb pantalla LCD 200 W també és una gran opció, ja que escalfa fins a 38 graus i la duració de la calefacció dura un dia sencer, concretament 23 hores i 59 minuts. Es pot comprar per un preu molt barat: per 22,99 euros.

Calefactor / Lidl

El calefactor amb pantalla LCD 2000 W ho està petant a tot arreu / Lidl

Calefactor amb comandament a distància

El calefactor amb comandament a distància del supermercat Lidl és perfecte per crear una temperatura agradable a casa. El millor de tot és que va amb control remot i gràcies a la pantalla LCD blava es pot regular la temperatura. Només costa 24,99 euros.

Calefactor con mando a distancia / Lidl

El calefactor amb comandament a distància del Lidl es pot comprar a la seva pàgina web / Lidl

Tots aquests calefactors es poden comprar online a la pàgina web del Lidl i els porten a domicili entre un i tres dies laborables.