A la Laia li encanta jugar a voleibol amb les seves amigues: ella té 14 anys, i juga amb un equip infantil on totes les nenes tenen un any menys. El seu somni és jugar la Copa d'Espanya infantil.

La Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) va vetar, fa uns dies, la nena de participar en aquest torneig perquè la normativa marca que les nascudes el 2005 han de jugar en categoria cadet. La mare, Marta Montserrat, ha acudit a les xarxes socials per denunciar aquest fet, i ara la seva filla pot veure com es compleix la seva il·lusió.

"Mama, jo vull jugar"

Segons explica la Marta, la seva filla juga amb l'equip infantil cada cap de setmana amb molta il·lusió. Li diu que ho vol fer, perquè li encanta.

Però quan la petita ha volgut participar en la Copa d'Espanya, que se celebrarà a Guadalajara, s'ha trobat amb un impediment: la Federació espanyola. La mare de la nena, indignada, ha recriminat aquesta decisió: "sembla que tant la Federació com la Copa d'Espanya valoren més les normes que el benefici comú", assegura.

L'equip està amb ella

La passió i l'amor que sent la nena pel voleibol i pel seu equip és recíproca: les seves amigues i companyes la volen amb elles jugant i estan molt contentes de tenir-la.

A més, la Montserrat assegura que la Laia "ha guanyat en autonomia. Abans no sabia ni sacar la pilota i ara saca, remata...", explica, segons recull Antena 3.

A punt de complir el seu objectiu

La denúncia de la mare a les xarxes ha generat un gran rebombori al voltant del cas de la seva filla. La seva història ha captat l'atenció dels internautes i també de diversos mitjans de comunicació, que se n'han fet ressò.

Ara la RFEVB treballa perquè la nena pugui complir el seu somni i jugar amb les seves amigues el torneig. Agustín Martín, el president de la Federació, ha afirmat a El Periódico que la Laia no tindrà cap impediment per jugar la Copa.

Ni la nena ni el club Voleibol Esplugues han rebut encara una notificació que confirmi la notícia. Però no perden l'esperança: "Complirem l'objectiu", asseguren.