Alguna vegada t'has preguntat què passa si deixes el quètxup fora de la nevera durant tres setmanes? El resultat és fastigós i sorprenent, ja que el producte canvia completament.

Quètxup fora la nevera 21 dies

 Temponaut Timelapse és un canal de YouTube especialitzat a gravar com es descomponen diferents tipus d'aliments. En aquest cas, han decidit fer un vídeo documentant com es va descomponent el quètxup si el deixes 21 dies fora de la nevera a temperatura ambient i el resultat és increïblement fastigós.

Les imatges mostren com, amb el pas dels dies i les hores, la consistència i el color del quètxup canvien completament. Al principi, simplement es redueix el producte, però a partir dels quinze dies ja comença a canviar el color i la consistència fins que, a poc a poc, deixa de ser líquid i es converteix en sòlid.

La textura i el color del quètxup canvien després de tres setmanes

Al final, es pot veure que la textura i el color és tan diferent que, més que quètxup, sembla un tros d'embotit. Així i tot, el producte no s'acaba de descompondre, ja que té molts conservants naturals com el vinagre, el sucre i la sal que impedeixin que es descompongui.

Quétxup sólido /  Temponaut Timelapse

El vídeo on es mostra què passa si deixes el quètxup fora de la nevera durant 21 dies s'ha fet viral / Temponaut Timelapse 

Fa unes setmanes, també es va fer viral un dels seus vídeos i, en aquest cas, gravaven què és el que passa quan deixes un got de Coca-cola a temperatura ambient durant diverses setmanes, i el resultat es va fer viral a les xarxes.