Un home s'ha salvat de la presó després d'"intentar tenir relacions sexuals amb un con de plàstic" en un ascensor d'una estació de tren mentre estava sota la influència de drogues.

Trevor Smith va ser vist "empenyent els seus malucs" cap a l'objecte pel personal de l'estació Wigan North Western el 14 d'abril. Dos treballadors van veure l'home de 48 anys assegut al terra amb els seus pantalons i calçotets baixats i amb un con a la falda.

L'home va assegurar a la policia que els seus pantalons simplement havien "caigut"

 

Quan se li va preguntar sobre l'estrany incident, els va dir als oficials que els seus pantalons simplement havien "caigut". El tribunal va escoltar que al voltant de les 21.30 hores., un treballador de Virgin Rail li va demanar a un col·lega que s'unís a ell a l'ascensor per anar fins a la plataforma quatre de l'estació.

Quan van mirar per la finestra de l'ascensor, van veure Smith assegut al terra amb el con a la seva falda. "Crec que estava intentant tenir sexe amb el con", va dir un dels treballadors. "Jo estava completament en xoc. No he vist res així en tot el meu temps treballant als ferrocarrils", va manifestar l'altre.

La policia va detectar restes de pols blanca al voltant del seu rostre

 

La parella va assegurar que estava "horroritzada" pel que havien vist i que Smith estava "clarament" sota la influència de les drogues. Mentre un dels treballadors va contactar amb la Policia de Transport Britànica (BTP), l'altre va provar d'evitar que la gent veiés el que estava succeint,  informa Daily Mail.

Després d'adonar-se que la policia havia arribat i el miraven, Smith es va pujar els pantalons. Quan es va obrir la porta de l'ascensor, l'acusat estava a sobre del con i semblava estar empenyent els seus malucs com si estigués tenint relacions sexuals amb ell, expliquen ambdós testimonis. Els oficials se li van apropar i van detectar restes de pols blanca al voltant del seu rostre.

Captura de Pantalla 2019 10 26 a les 15.28.40

Els oficials se li van apropar i van detectar restes de pols blanca al voltant del seu rostre

S'haurà de sotmetre a rehabilitació

Smith va explicar a la policia que havia passat les hores prèvies a l'incident bevent molt i veient futbol. Els amics van pensar que s'estava "deprimint", així que li van donar una mica de pols blanca, que Smith creia que era cocaïna, per animar-lo, segons el tribunal. Li va dir als oficials que havia anat a agafar el tren a casa i va entrar a l'ascensor pensant que era una habitació tancada i això era tot el que podia recordar.

Smith té vuit condemnes anteriors per temes d'alcohol i drogues, incloses dues per actes sexuals públics. Finalment, Smith, va ser sentenciat a 26 setmanes de presó, a personar-se entre les 20.00 hores i les 6.00 hores als jutjats, i haurà de participar en un programa de rehabilitació de drogues 30 setmanes.