El que possiblement era una malifeta d'un grup de nois podria haver acabat en tragèdia. Un matrimoni de Sort de Saavedra, a Badajoz, ha denunciat que el seu cotxe va ser atacat dijous a la nit en una carretera de la capital pacense.

Segons explica la parella, circulaven per la BA-20, la ronda de circumval·lació de Badajoz, quan el seu cotxe va rebre un projectil: una pedra llançada des d'un carreró. La pedra va donar de ple a la finestreta posterior dreta i la va destrossar: els vidres van caure a sobre del seu nadó de només quatre mesos, segons el diari Hoy.

Els pares han denunciat que els trossets de vidre li van provocar diversos talls al tòrax, l'esquena i els braços. Afortunadament, la nena anava adormida i els vidres no li van caure als ulls.

Tres joves rient

El pare va aturar el cotxe de seguida i es va dirigir al carreró des d'on creia que havien llançat la pedra. Allà va veure tres joves que estaven rient i que, quan van veure que l'home s'apropava, es van posar a córrer.

Poc després, els pares van portar la seva filla a un centre mèdic, on van veure que el nadó tenia petites lesions per talls a tot el cos. A més de l'ensurt, la parella assegura que les conseqüències podrien haver estat molt més greus si la pedra hagués tocat directament la nena.

Busquen els culpables

Ara els pares han decidit denunciar els fets i fer-los públics perquè els autors siguin conscients del que han fet i del mal que podrien haver causat. També han demanat que es revisin les càmeres de seguretat perquè s'identifiqui els autors.

Fins i tot si no els agafen, el que volen és que la notícia arribi als atacants perquè siguin conscients del perill que suposa aquest tipus d'actuacions, que, segons asseguren, no és la primera vegada que succeeixen.