Un nou escàndol en el món de l'esport ha esclatat. Santi Mina, del Celta de Vigo, i David Goldar, del Nàstic de Tarragona del grup III de la Segona B, estan acusats d'un presumpte delicte d'agressió sexual.

Els fets van passar el juny del 2017, en un local de copes de la localitat de Mojacar (Almeria). Una noia va denunciar que els esportistes l'havien tocat sense el seu permís, i ara un jutjat de la localitat ha decidit continuar amb el procediment penal que estava obert.

Posats en llibertat hores després de l'agressió

Segons informa El Periódico, la víctima va anar a una caravana amb Goldar després d'haver passat hores junts en un local. En aquell precís moment, quan estaven els dos junts, Santi Mina va aparèixer despullat amb la intenció de fer sexe amb ella. La noia es va negar a mantenir relacions sexuals amb el del Celta, però, segons el seu testimoni, el futbolista sí que li va fer tocaments.

La víctima va interposar una denúncia a la Guàrdia Civil, i les autoritats van detenir els dos futbolistes immediatament. No obstant això, van ser posats en llibertat unes hores després d'haver passat a disposició judicial.

Ho han negat tot

Santi Mina i David Goldar, dos amics que van créixer jugant al camp del Celta de Vigo, estaven fent una ruta en caravana pel sud d'Espanya quan van passar els fets. Els dos van negar les acusacions de la víctima, assegurant que havia exagerat els fets.

Ara, però, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vera ha tancat la investigació i, a instàncies de la Fiscalia, ha conclòs que existeixen indicis suficients perquè tots dos vagin a judici.