Un grup de joves, amb algunes copes de més, han interromput un concert a la localitat d'O Grove (Pontevedra) cridant: “Visca el coronavirus. Morireu tots!”. Els nois deien que venien de Madrid i que contagiarien tots els assistents.

Damunt l'escenari sense mascareta i a crits

El concert era del grup de flamenc i rumba gallec Fla-meco, se celebrava a la plaça d'O Corgo i estava organitzat pel Concello de Pontevedra. Segons publica La Voz de Galicia, citant diversos testimonis, el grup de joves va interrompre el concert pujant a l’escenari, sense mascaretes i cridant “visca el coronavirus” i “morireu tots”.

Plaza O Corgo

Els joves van interrompre el concert que se celebrava a la plaça d'O Corgo de la localitat d'O Grove (Pontevedra)

L'alcalde d’O Grove, José Cacabelos, ha explicat que els nois "presumien que havien vingut de Madrid i que anaven a encomanar a tothom". Immediatament, els organitzadors van trucar a la Policia Local. Quan van arribar només van poder cridar-los l'atenció i van demanar als joves que abandonessin el concert.

Tossint damunt els assistents

Davant la negativa del grup de nois, la Policia Local “va marxar i ells es van quedar allà, provocant i cridant, traient-se la mascareta i tossint sobre els assistents”, han explicat els organitzadors.

Cartel Fla-meco

Mentre el grup Fa-meco actuava, els joves van pujar a l'escenari sense mascareta i cridant: "Visca el coronavirus. Morireu tots!"

El concert va estar a punt de suspendre’s, però finalment el grup de joves va decidir fer mitja volta i va marxar, això sí, sense les mascaretes posades i amb les copes a la mà.