Cinc joves d'entre 16 i 21 anys han resultat ferits de diversa consideració, dos d'ells molt greus, aquesta nit en el transcurs d'una baralla al parc de l'Emperatriz María de Austria, a la Via Lusitana, al barri de Carabanchel de Madrid.

En estat molt greu

Una portaveu d'Emergències Madrid ha declarat que la batussa s'ha produït cap a les 23.00 hores a l'esmentat parc, on han estat atesos quatre joves. Un cinquè, de 16 anys, a l'altura del número 45 de la pròxima Avenida de Abrantes. Aquest últim ha estat atès per les assistències de Samur-Protecció Civil d'una ferida per arma blanca a l'abdomen. Després de ser estabilitzat, ha estat traslladat en estat molt greu a l'Hospital 12 de Octubre.

Quatre punyalades

També per ferides d'arma blanca ha estat atés un altre jove de 17 anys, que va patir quatre punyalades a braç, gluti i a l'esquena a l'altura de la regió lumbar. Ha estat traslladat molt greu a l'Hospital Clínico. Un tercer jove de 18 anys, va rebre una ferida en un braç i ha estat portat per les assistències en estat greu al Gregorio Marañón.

Investigant els fets

Els altres dos joves han estat atesos per Samur-Protecció Civil de contusions al cos de caràcter lleu i donats d'alta en el mateix lloc de la baralla. La Policia Nacional està investigant els fets.