Un grup de joves ha anat a estudiar a una casa d'apostes per protestar contra les mesures per prevenir contagis del coronavirus, ja que les cases d'apostes tenen menys restriccions que les biblioteques.

Biblioteques i cases d'apostes

Les biblioteques de Madrid han reduït la seva capacitat d'aforament al 50% i, a més, també han reduït l'horari d'obertura fins a les 20:00. En canvi, les cases d'apostes poden obrir fins a les 0:00 i amb un aforament del 60%. A més, per anar a estudiar a la biblioteca cal demanar cita prèvia, però a les cases d'apostes, no.

Estudiantes en los casinos / Twitter RebeldiaCMadrid

Les biblioteques tenen més restriccions que les cases d'apostesi molts nois han anat a estudiar a les cases d'apostes per reivindicar el seu desacord amb aquestes mesures del coronavirus / Twitter RebeldiaCMadrid

Molts estudiants no estan d'acord amb aquestes mesures de prevenció del coronavirus, ja que no entenen per què les cases d'apostes tenen més llibertat que les biblioteques i més tenint en compte que al mes de desembre s'apropen els exàmens finals de molta gent.

Nois estudiant a les cases d'apostes

"Per moltes estudiants, el curs escolar depèn que tinguem espais públics d'estudi. Ara mateix, moltes biblioteques de Madrid ni tan sols obren, ja que l'horari és ridícul i la cita prèvia és inaccessible", es queixen des de Rebeldía Joven, que ha estat l'organització que ha compartit les fotos dels nois estudiant a les cases d'apostes per reivindicar el seu desacord amb les mesures per prevenir la Covid-19.

"Volem estudiar i assegurar-nos un futur. Amb les biblioteques no es juga", declara un altre jove al compte de Twitter d'aquesta associació. Molts estudiants s'han sumat a aquesta nova iniciativa i han començat a estudiar a les cases d'apostes.

Aquesta iniciativa s'ha fet molt popular a les xarxes socials i ha tingut una gran repercussió. Moltes persones han aprofitat l'ocasió per comentar a les fotos de Twitter la seva opinió sobre aquesta iniciativa: "Estic d'acord amb vosaltres. És una pena que hi hagi més joves a les cases d'apostes que a les biblioteques", declara un usuari indignat.