Les imatges glacen la sang i demostren que una part de la societat espanyola viu aliena a les terribles conseqüències que està provocant la pandèmia del coronavirus. Per sort, en aquesta ocasió una testimoni va treure el mòbil i es va posar a gravar, per denunciar l'aberració que s'estava cometent.

Policia local emergències sevilla

La Policia Local de Sevilla ha tingut un cap de setmana de molta feina / Emergencias Sevilla

Els fets van passar el cap de setmana passat en el centre de Sevilla, on una trentena de joves, sense cap vergonya ni pudor, es van posar a beure alcohol, sense mascareta i sense mantenir la distància recomanada, i tot davant d'una residència d'avis a la una de la matinada.

L'amo del bar: "Cal ser bona persona"

"Us sembla bé el que esteu fent?", pregunta atònita la testimoni, que recorda que els joves són davant d'una residència avis muntant xivarri a la una de la matinada. "Cal ser bona persona", li respon l'amo del bar, sense mascareta. I és que a la vorera oposada dels fets es troba el bar que subministra les begudes, un recinte petit on realment no caben tantes persones.

Alguns joves li demanen a la testimoni que no els gravi, però la resposta generalitzada és la d'ignorar la denúncia de la veïna, com si no fos amb ells.

Dissolen un 'botellón' de més de 300 persones

Les terribles imatges davant d'una residència d'avis no són les úniques que es van viure el cap de setmana passat a Sevilla. I és que la policia va haver de desallotjar més de 300 persones que es concentraven en l'entorn del mercat de la Candelaria, consumint begudes en la via pública i incomplint les mesures de seguretat decretades per frenar el coronavirus.