Un jove de 29 anys negava l'existència de la Covid-19 convençut que tot era una invenció i ara agonitza a l'UCI lluitant per la seva vida i intentant conscienciar la població de la necessitat de seguir les mesures de seguretat.

Era el primer a dir que tot era mentida

Mai no havia patit cap patologia ni malaltia greu. Potser per això se sentia invencible. Potser per això quan va esclatar la pandèmia per la Covid-19 va creure que tot allò del virus de Wuhan era un sopar de duro que a ell no l'afectaria. "Vaig ser el primer a dir que el coronavirus era tot mentida".

Chris Grailey és un jove de 29 anys de la ciutat de Manchester, a Anglaterra. Ingressat en la unitat especial per a malalts de la Covid-19, ara necessita estar connectat a un respirador artificial per seguir amb vida.

No vol que ningú cometi els mateixos errors

"El vaig agafar a Tenerife pensant que era invencible, sense portar una mascareta. Vaig pagar el preu", explica en un vídeo publicat pel mitjà local Manchester Evening News que Chris ha gravat des del seu internament en l'UCI i que ja s'ha fet viral. Li falta l'alè per acabar les paraules. "No tinc cap problema de salut subjacent. No vull que ningú cometi els mateixos errors que jo".

En aquest mateix enregistrament, el jove explica que va estar malalt durant la major part de les vacances. "Vaig perdre el gust, l'olfacte, vaig tenir suors fredes. Però es va posar molt pitjor quan vaig tornar a casa", assegura. Va ser quan va retornar que li van diagnosticar coronavirus i una pneumònia aguda derivada del virus. "Ara estic en cures intensives, esperant rebre més tractament, i sense saber si sortiré de l'altre costat. Així que realment vull que es tingui en compte aquest missatge perquè li pot passar a qualsevol, si us plau, cuideu-vos".

Chris Grailey - MEN

Un jove britànic negacionista de 29 anys s'ha contagiat de coronavirus i ara agonitza lluitant per la seva vida / MEN

El més semblant a l'infern

Chris afirma que la forma en què s'ha sentit en l'última setmana ha estat el més semblant a l'infern que ha estat mai: "Honestament em vaig asseure allà i estava preparat per rendir-me". Actualment Chris no pot respirar ni caminar ni moure's.

"Soc com un zombi. Estic prenent quatre antibiòtics diferents, esteroides, oxigen tot el dia i amb més forats al meu braç que un drogoaddicte. Això és real, és la vida real matant-me (...) Abans de pensar a anar a festes en cases, mireu la meva foto i imagineu-vos que podríeu ser vosaltres".