Un jove de 26 anys de Vigo ha tornat al seu legítim propietari una ronyonera que ha trobat al carrer i que contenia 1.500 euros en metàl·lic.

A més dels diners, les claus i la documentació

Segons ha informat la Policia Local, els fets es van produir cap a les 22:50 hores d'aquest dilluns passat al carrer Bueu de Vigo, on M.Z.E., inicials del jove, va trobar la ronyonera. Al seu interior, a més dels diners, hi havia unes claus i la documentació del seu presumpte amo.

Va trucar a la policia

Lluny de quedar-se la petita fortuna amb què havia donat, el jove va telefonar a la Central d'Informació i Comandament de la Policia Local per donar explicació de la seva troballa. Una patrulla d'agents es va desplaçar al lloc en el qual el jove deia que es trobava.

Era la nòmina de juliol

Curiosament, de camí a trobar-se amb el noi, els agents es van topar amb un home de 48 anys que assegurava que acabava de perdre una ronyonera a l'interior de la qual portava els diners de la seva nòmina de juliol. Els agents van acompanyar l'amo dels diners fins al lloc on es trobava el jove, qui va tornar la ronyonera i els 1.500 euros al seu amo.