No hi ha res pitjor que trobar-se amb un ex. Especialment, si aquest va fingir la seva mort. Encara que sembli increïble, això és el que li va passar a una dona a Austràlia.

Mentre era en un restaurant amb una amiga, Rachel es va recordar que el germà del seu exnòvio treballava allà, informa ABC News. Quan li va preguntar a la cambrera si estava treballant, va rebre una resposta estranya. La cambrera li va dir que el germà no estava treballant, però que el seu ex, sí.

"Va ser una trobada breu i incòmoda"

 

Rachel es va mostrar estranyada, ja que el seu exnòvio havia mort diversos anys abans. Quan tenia 18 anys, Rachel va començar a sortir amb un noi de 21 anys. Durant la relació, ella li va deixar $ 1.000 i el jove va anar tallant el contacte amb tots els que coneixia, molts d'ells persones a qui els devia diners.

La mare del noi va explicar a la Rachel que havien matat el seu fill perquè li devia diners a una colla de motociclistes. Segons la Rachel, mai va sol·licitar un certificat de defunció ni cap altra informació que ho corroborés perquè va creure la dona.

Per això, Rachel li va preguntar la cambrera si podia parlar amb el seu ex, moment en què el gerent va sortir i li va dir que se n'anés del restaurant. Si bé Rachel no va veure al seu ex en persona aquell dia, finalment es va trobar amb ell uns anys més tard en un altre restaurant diferent. Després d'una "breu i incòmoda" trobada, afirma que no va tenir l'oportunitat de preguntar-li sobre la seva "falsa mort" perquè l'encontre va ser massa "fugaç i estrany".