Un jove pescador de 21 anys ha aconseguit capturar un tauró toro de dimensions descomunals: gairebé dos metres i mig de llarg i més de cent quilos de pes, un autèntic prodigi de la naturalesa.

TJ MINUTILLO TAURÓ TORO / INSTAGRAM

TJ Minutillo és un aficionat a la pesca de taurons des que tenia tres anys / Instagram

Pescant taurons des dels tres anys

TJ Minutillo és un jove de Nova York de 21 anys, gran aficionat a la pesca des que era un nen de tres anys. Sense voler resultar pretensiós, assegura que al llarg de la seva vida ha capturat i alliberat més de 300 taurons, però cap com el que va capturar dies enrere.

Un exemplar únic

Estudiant de la Universitat de Clemson, a Carolina del Sud, el dia que va donar amb aquell enorme esqual, TJ es trobava a la platja de Nickerson Beach, a Long Island, Nova York (Estats Units).

Com sempre, esperava trobar un tauró, però no que la pesca li portés un peix de la magnitud de la bèstia que va capturar: dos metres i mig de llarg i més de cent quilos de pes. Un exemplar únic per les seves enormes mesures i que TJ el va tornar a l'aigua poc després de la seva pesca.

TJ MINUTILLO TAURÓ TORO / INSTAGRAM

El tauró toro no té la reputació de devorador d'homes del tauró blanc / Instagram

No tan perillós com el tauró blanc

Cal explicar que el tauró toro no té reputació de devorador de persones. O no tan exagerada com la del seu parent, el gran tauró blanc. Precisament, cinc exemplars d'aquesta espècie han estat vistos aquests dies a prop de les costes de Nova York. De fet, un d'aquests grans taurons va ser el responsable de la mort d'una banyista a inicis d'aquesta setmana.

De vegades passen coses estranyes

Julie Dimperio Holowach estava nedant amb la seva filla a la platja de Bailey Island, a Harpswell, a l'estat de Maine. En un moment donat va desaparèixer sota les onades. Quan va tornar a aparèixer, estava morta. "La majoria de les vegades els taurons són inofensius", ha declarat Minutillo al diari New York Post. "Però de vegades passen coses estranyes". Aquesta va ser una d'elles.