Un jove ha mort atropellat per un tren quan creuava la via del tren, pel que sembla amb uns patins en línia, a prop de l'estació de Mollet del Vallès.

La víctima mortal encara no ha estat identificada

L'atropellament mortal, que està sent investigat pels Mossos, ha passat cap a les 10.45 hores d'aquest dimecres a uns dos-cents metres de la sortida de l'estació de Mollet-Santa Rosa de Renfe.

L'accident ha obligat a Renfe a tallar la circulació de les línies R-2 Nord, R-11 i R-8, la qual cosa ha originat retards a la xarxa de Rodalies, encara que a aquesta hora la circulació de trens ja ha quedat normalitzada.

foto 3526145

Imatge del final de l’andana de l’estació de Mollet-Sant Fost on s’ha produït l’atropellament / ACN

El sinistre ha passat quan, en circumstàncies que encara s'estan intentat aclarir, un jove que portava un patinet tractava de creuar la via a l'altura del carrer Ronda d'Orient de Mollet, a uns 400 metres de l'estació, i ha estat atropellat per un tren de l'R-11 que cobria el trajecte entre Barcelona-Sants i Portbou.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l'atropellament i estan treballant per identificar la víctima, que podria ser menor tot i que encara no s'ha pogut determinar la seva edat.

Una comitiva judicial s'ha desplaçat al lloc de l'accident per dur a terme l'aixecament del cadàver.