Els guàrdies municipals de la Selva del Camp (Baix Camp) han trobat aquest dimecres al matí el cadàver d’un jove al costat d’una torre elèctrica de mitjana tensió en una zona propera a l’Institut Joan Puig i Ferreter i a l’escola Abel Ferrater del municipi. 

El jove té signes d'haver patit una electrocució

 

L'avís de la troballa s'ha produït a la mateixa hora que la del mort trobat al centre de Torredembarra, cap a les 8.45 hores del matí, quan molts pares i mares estaven portant els seus fills a l'escola, per la qual cosa s'ha produït un gran enrenou.

Uns alumnes han observat unes guspires i alguna cosa que queia de la torre elèctrica i que, tot seguit, s'hi declarava un petit incendi de vegetació. Els guàrdies municipals i els Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d’un jove amb signes d’haver patit una electrocució.

El poble ha patit un petit tall de subministrament elèctric 

 

Tot apunta que la víctima és un alumne de l’institut que s’hauria enfilat a la torre elèctrica per motius que s’investiguen, segons les mateixes fonts. En aquest sentit, s’ha activat un equip de psicòlegs. A més, el poble ha patit un petit tall de subministrament elèctric que se sospita que té relació amb la descàrrega elèctrica que s’ha produït. 

Fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una dotació dels bombers de Reus i una dotació de la Guàrdia Municipal de La Selva del Camp, així com patrulles de Mossos d'Esquadra, bombers d'Alcover i un metge del CAP de La Selva del Camp.