Nova baralla mortal a l’àrea metropolitana de Barcelona. Un home ha mort d’una ganivetada a la Mina diumenge a la nit després d’haver estat agredit al voltant de les sis de la tarda en aquest barri de Sant Adrià de Besòs. Es tracta d’un home d’uns 30 anys de nacionalitat georgiana.

Va morir a l'hospital

Els fets van passar poc després de les 18 hores d'ahir diumenge quan van alertar els Mossos d’una baralla entre algunes persones a la via pública, al carrer de Venus.

Com a conseqüència de la baralla un dels homes va quedar ferit de gravetat i el SEM el va traslladar crític a l'hospital del Mar de Barcelona, on ha mort poques hores després. En la baralla van resultar ferides dues persones més, que també van haver de ser traslladades.

Droga de mala qualitat

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets. De moment, no hi ha ningú detingut i tampoc s'ha pogut aclarir què va motivar la baralla. Segons La Vanguardia, la baralla es va originar entre un grup de consumidors georgians i un grup de gitanos. Els primers van recriminar que la droga que havien comprat era de poca qualitat i va ser llavors quan es va iniciar la trifulca. Van agredir a diverses persones i van apunyalar al jove de 30 anys.

Reforç policial a la zona

La Mina està fora de control. Els Mossos d'Esquadra han hagut de desplegar des de fa poques setmanes un pla de xoc per recuperar el barri. S'han fet controls amb agents de la Brigada Mòbil i s'han intensificat els controls i escorcolls en carrers i blocs de pisos on s'ha agreujat la venda d'heroïna.