Un jove de 22 anys ha estat detingut aquesta passada nit en Valencina de la Concepción (Sevilla) després de matar, presumptament, un home de 59 amb una arma blanca després de mantenir una discussió amb ell.

Es desconeixen els motius

La Guardia Civil ha informat que cap a les 20:30 han estat avisats els serveis d'emergència que una persona restava morta en un habitatge després d'una discussió entre tots dos.

La discussió s'ha produït en una casa del carrer Federico García Lorca del municipi, una zona residencial d'habitatges adossats situada a prop de la sortida del municipi cap al veí de Castilleja de Guzmán.

En aquesta casa viu la parella del mort, sense que aquest convisqués amb ella, i no han transcendit els motius pels quals el presumpte agressor era a l'habitatge.

No era la primera discussió entre ells

A l'arribada dels agents, han trobat mort a la parella de la propietària de l'habitatge, amb diverses ferides d'arma blanca a l'altura del cor. Pel que sembla, agressor i víctima s'havien conegut feia poc, i ja s'havia produït alguna discussió entre tots dos, sense passar d'aquí, però.

El jove ha estat traslladat a l'hospital Virgen Macarena de Sevilla perquè sigui valorat en la unitat de salut mental, i de forma immediata ha estat conduït als calabossos de la Guardia Civil. La Policia Judicial de Sanlúcar la Mayor s'ha fet càrrec de la investigació.

El cadàver ha estat aixecat passada la 23:30 hores, i traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Sevilla perquè avui li sigui practicada l'autòpsia.