Més d'un milió de seguidors a les xarxes socials, 33 anys, dona i tres fills i un cos escultural fruit de la seva passió pels gimnasos, el fitnes i la vida saludable, àmbit en el qual precisament era un reconegut influencer. Aquesta era l'idíl·lica situació que vivia un noi anomenat Dmitriy i conegut com a Dima que va cometre l'error de prendre's a broma el temible coronavirus. "La Covid-19 no existeix", va dir en més d'una ocasió. No sabia el macabre futur que li havia reservat el destí.

Dima

Dima, poc després de ser ingressat a l'hospital per coronavirus / @stuzhuk_dmitriy

De negar el coronavirus a contreure'l i haver de ser hospitalitzat

Amb la seva teoria que el coronavirus no existia i menys per a un noi sa i jove com ell, Dmitriy va ignorar els consells de les autoritats sanitàries i va decidir anar-se'n de vacances a Turquia, i sense seguir cap mètode de prevenció. Un dia, es va despertar amb el coll inflat i dificultats per respirar, per la qual cosa tot just tornar a Kíev es va desplaçar a l'hospital, del qual ja no sortiria amb vida.

Dima coronavirus negacionista

Dima, un 'influencer' amb un milió de seguidors, amb la seva dona Sofia, que té més de cinc milions / @stuzhuk_dmitriy

De no creure en el coronavirus a explicar la seva cruesa

"L'hospital està completament ple de persones, algunes de les quals són tractades als passadissos", va publicar poc després el jove esportista, que ja llavors s'estava prenent molt seriosament la malaltia que havia menyspreat. "Jo era dels que pensava que Covid no existia, fins que vaig emmalaltir. Vull compartir com vaig caure malalt i advertir-vos a tots", va escriure.

Dima

Dima, que ha mort amb només 33 anys, era pare d'un nen i dues nenes / @stuzhuk_dmitriy

Dima no supera la malaltia i mor per una crisi cardíaca

Va arribar un dia en què Dima va deixar d'escriure a les xarxes i va ser la seva dona Sofia, de 25 anys i amb més de 5 milions de seguidors a les xarxes socials, qui va continuar explicant el dia a dia del jove esportista. "El seu cor no ho està suportant. El seu estat és extremadament greu. Faig tot el possible perquè el pare dels meus tres fills visqui, però ja no depèn de mi", va afirmar Sofia.

L'endemà, i amb milers de persones desitjant la recuperació de Dima, Sofia va anunciar que la seva parella havia mort després d'un crisi cardíaca.