Álex, amb 25 anys, treballava com a entrenador personal per a un gimnàs quan va decidir explorar el món de la prostitució masculina. El jove espanyol, que ara té 29 anys i viu a Sydney, ha revelat què li demanen les dones a porta tancada.

El jove, que cobra 500 dòlars cada hora i guanya fins a 15.000 dòlars a la setmana, atén els capricis sexuals de mares solteres, dones de negocis i de nenes de 18 anys que volen perdre la seva virginitat. Els seus serveis van des de la cita romàntica fins a jocs de rol a l'estil 'Cincuenta Sombras de Grey'.

El jove cobra 500 dòlars cada hora i guanya fins a 15.000 dòlars a la setmana

 

"M'han pagat un parell de vegades per una experiència d'una setmana completa, la qual cosa costa 15.000 dòlars, sense despeses incloses '', ha dit Alex a Daily Mail Australia. "Una vegada, vaig rebre una propina de 1.000 dòlars d'un marit que volia que tingués relacions sexuals amb la seva esposa. Tots dos semblaven molt satisfets amb el meu acompliment i experiència", afegeix.

El jove assegura guanyar-se molt bé la vida. "Veig un parell de clients a la setmana, generalment durant unes hores". A més, manifesta que als seus clients habituals els encanta consentir-lo. "Em compren bitllets en primera classe si viatjo amb elles, per exemple," destaca.

Després de moltes clientes, Álex afirma saber el que les dones realment volen i recalca que la millor part del seu treball és el sexe, que gaudeix sense límits. "M'encanta el sexe, és un plaer veure algú tenir un orgasme que tu li has provocat. És com una droga. Els diners i l'estil de vida també són molt addictius ".

Els serveis més sol·licitats

El jove està disposat a explorar contínuament. "Vaig tan lluny com vulgui l'altra persona i la confiança que tinguem". Entre les sol·licituds més comunes que rep es troba l'experiència 'Cincuenta sombras de Grey'.

"L'amor és un joc divertit. Establim les nostres pròpies regles del que és l'amor i m'agrada pensar que estimo a tots amb els que me'n vaig al llit". Finalment, el jove explica que parla sobre el seu treball per trencar l'estigma existent. "El sexe és una cosa en la qual tots pensem, tots tenim fantasies sobre això, però realment no compartim una conversa. Cal trencar l'estigma ", conclou.