El descuit d'un jove a l'hora de fer-se una selfie ha acabat per desemmascarar que li posava les banyes a la seva parella. Després d'observar amb atenció la imatge, la seva xicota va observar com el jove estava acompanyat d'una altra dona mentre anava amb cotxe. Ella mateixa ha publicat un vídeo a Tik Tok per evidenciar la infidelitat i deixar en evidència al seu xicot. A més, posteriorment ha esbrinat que li havia estat infidel en cinc ocasions durant l'últim mes. 

Es descobreix la infidelitat gràcies al reflex de les ulleres de sol del xicot

La jove, que es diu Sydney Kinsch i té 24 anys, feia quatre anys sortia amb el seu xicot, però la relació s'ha acabat després que aquest  es fes una fotografia amb el mòbil  a l'interior d'un cotxe i la publiqués a Snapchat. 

Tot i a primer cop d'ull la imatge no semblava revelar res especial, quan la Sydney la va mirar atentament va veure com les cames d'una noia que viatjava al seient de l'acompanyant es reflectien a les ulleres de sol del xicot.    

Tot seguit, li va trucar preguntant-li per si s'havia adonat d'aquest indiscret detall a la foto enviada. El xicot va buscar excuses, dient-li que estava assegut al costat de la xicota d'un amic. Una explicació que no va convèncer a la Sydney, que una setmana després va confirmar les seves sospites.

A més, ha sabut que la seva parella li havia estat infidel com a mínim en cinc ocasions durant l'últim mes. 

El novio li havia estat infidel cinc vegades en un mes

Per afegir més detalls a la història, la jove ha afegit comentaris al seu compte de Tik Tok, on indica que la noia que acompanyava al seu xicot "No era ni la seva germana ni la seva cosina".

"Li vaig trucar i li vaig preguntar si s'adonava que m'havia ensenyat a una meuca al seu Snapchat i va dir que no tenia ni idea", escriu al vídeo.

Telèfon mòbil_John Tuesday

La jove va enxampar la infidelitat després que el seu xicot publiques la foto a Snapchat / John Tuesday

"Mireu el reflex a les ulleres dels seus xicots, noies", afegeix la Sydney en la seva publicació, que no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials. De fet, molts usuaris han quedat sorpresos per la capacitat de la noia per adonar-se d'aquest detall en el selfie del seu xicot. Altres comentaris també han aprofitat l'ocasió per explicar que també van descobrir la infidelitat de les seves parelles a partir de descuits en les fotografies.