Un noi de 34 anys porta desaparegut des del passat 3 d'octubre després d'haver quedat en una cita per internet. Abans de la desaparició, li havia dit a la seva mare que havia quedat amb algú a través de les xarxes socials.

Fèlix José Esquerdo li va dir a la seva mare que via quedat amb uns amics per internet

El desaparegut es diu Fèlix José Esquerdo, és auxiliar de farmàcia i viu a Alacant. La seva mare l'ha definit com una persona introvertida, però no li va notar res estrany abans de la desaparició. Per aquesta raó, no creu que hagi desaparegut voluntàriament. Per ara, només s'ha trobat la seva moto en una urbanització d'Alacant, sense el casc.

L'últim que en Félix li va dir a la seva mare es que havia quedat amb uns amics per xarxes socials per anar d'excursió a la muntanya, però desconeix quins eren aquests amics, segons ha explicat la mare al programa Espejo Publico 

Félix José Esquerdo / sosdesaparecidos.es

Fèlix José Esquerdo porta desaparegut des del passat 3 d'octubre. Les recerques que està realitzant la policia per a trobar-ho encara no han donat resultats / sosdesaparecidos.es

"Em va dir que havia quedat al costat de Serra Grossa (un petit turó situat a Alacant) i després d'estar amb els  seus 'amics' va tornar a casa i em va dir que havia quedat al dia següent per passar un dia a la muntanya", també ha relatat la mare a elcierredigital.com

La policia busca pistes per diferents xats d'internet, però no ha trobat cap rastre del desaparegut

La Policia Nacional ha rastrejat diferents xats d'internet que podria haver utilitzat en Fèlix per saber quins podrien ser aquests amics, però de moment no han aconseguit pistes per on estirar.  

Fèlix José Esquerdo és de complexió forta. Fa 1,85 metres, pesa 102 quilos, porta el cabell curt i llis i té els ulls marrons. L'última vegada que se'l va veure vestia un xandall blau amb la jaqueta a franges blaves i blanques. 

Després d'un mes desaparegut, s'ha organitzat un dispositiu de cerca para intentar trobar en Fèlix. La mare confia que la investigació policia acabi per esbrinar on és el seu fill, que de moment continua desaparegut sense deixar cap rastre.