Un jove de 19 anys, infectat de coronavirus, ha estat detingut com a presumpte autor de la violació d’una nena de 14 anys, també contagiada, en un centre de tractament per a persones malaltes del virus.

Un centre amb més de 10.000 llits

Els fets van tenir lloc el passat 15 de juliol a Delhi (Índia), al Centre d'Atenció Covid Sardar Patel, on milers de persones afectades per la Covid-19 es mantenen en quarantena, tal i com publica el Daily Mail.

Segons les primeres investigacions de la policia, el jove de 19 anys va violar la nena de 14 quan tots dos eren en aquest centre, ja que tot i haver donat positiu, patien símptomes lleus. Tots dos es trobaven a les instal·lacions que acull més de 10.000 llits i és el més gran centre de quarantena de l’Índia.

Un altre noi va gravar la violació

Segons sembla, un altre jove, de 20 anys, va gravar l'agressió sexual mentre vigilava que ningú veiés la violació. La nena va explicar a un familiar els fets i aquest va denunciar-ho a les autoritats.

Després d’investigar els fets, els dos joves van ser detinguts. La nena de 14 anys va ser traslladada a un altre centre per seguir el seu tractament contra el coronavirus.