Un jove de 30 anys està ingressat en estat molt greu a l'UCI del Complex Hospitalari de Navarra, a Pamplona, després de rebre un fort cop al cap quan defensava dues noies d'un home que les assetjava al mig del carrer. El noi va patir una fractura al crani.

Els fets van passar dijous passat a la nit al carrer Cortes de Navarra de Pamplona. El jove, N.I.P., monitor del Club de Tennis Pamplona, va intervenir en una discussió entre un home i dues dones a qui suposadament aquest estava assetjant. L'home, però, el va agredir i el noi va caure a terra donant-se un fort cop al cap.

Una fractura al crani

L'agressor va fugir i la víctima va trucar, ell mateix, al telèfon d'emergències 112 per alertar de l'incident. Quan la policia va arribar, però, ja va trobar-lo a terra ferit molt greu, i van avisar una ambulància perquè s'endugués el noi a un hospital.

Ara, mentre el noi continua ingressat recuperant-se de la fractura cranial que va patir, la Policia Foral ha obert una investigació per esclarir els fets. Per ara es desconeix la identitat de l'agressor, i està analitzant les càmeres de seguretat de la zona i buscant testimonis que puguin identificar-lo.