Una dona de 28 anys de Virgínia (Estats Units), que diu haver patit assetjament escolar en la seva joventut, s'ha sotmès a 20 operacions de cirurgia plàstica i s'ha gastat uns 150.000 euros. La jove està decidida a sotmetre's de nou al bisturí malgrat els temors de la seva família, que creuen que aquesta obsessió pot arribar a matar-la.

"Amb freqüència es burlaven de mi a l'escola i això em va obligar a no parar atenció al què altres persones pensen de mi i de les meves eleccions", diu Kristen Snider, que es va sotmetre a la seva primera operació el 2010, segons Mirror.

Kristen Sneider 1

Kristen Sneider s'ha sotmès a 20 operacions

La jove s'ha tret les deu costelles, un fet poc habitual perquè, segons explica un cirurgià plàstic, només se solen eliminar part de les costelles 11 o 12, que són les que tenen la funció de protegir als ronyons. "Una persona normal no està perdent la protecció dels seus òrgans, però no ho recomanaria a un atleta", opina el doctor Barry Eppley, que ha realitzat procediments d'extracció de costelles.

Snider també s'ha canviat dràsticament d'aparença. "Em vaig contornejar la mandíbula, la barbeta, els llavis, em vaig fer una rinoplàstia, em vaig posar implants de galtes i em vaig remodelar el front", explica. "El meu primer aixecament de glutis al Brasil va ser el desembre del 2015, em van fer un altre aixecament de glutis el desembre del 2018 i després també em van col·locar implants de 500cc.", afegeix.

Kristen Sneider 2

La jove s'ha tret les deu costelles

"Veig el meu cos com una tela i la cirurgia com l'eina per aconseguir la imatge que tinc de mi mateix al meu cap", manifesta. Però no tots comparteixen el seu punt de vista, inclosos els membres de la seva família, a qui els preocupa que la seva propensió a la cirurgia pugui portar-la a una mort prematura.

Kristen Sneider 3

La jove de 28 anys s'ha sotmès a tres aixecaments de cul