Jeffrey Antonio Langford, un jove de 24 anys, ha estat detingut per haver matat la seva mare, Graciela Holker, de 45, a la casa on vivien tots dos a North Salt Lake, a l’estat nord-americà de Utah. El jove va assassinar la seva mare d’un tret al cap i va retransmetre l’agonia per Facebook.

Els vídeos, que es van retirar pràcticament de seguida, mostraven el cadàver de la seva mare amb una ferida de bala al cap. El jove, ple de sang, se’l sentia plorar, mentre assegurava als seus seguidors que ell no l’havia matat i que la dona s’havia suïcidat.

En total, el jove va emetre tres vídeos, on es veia el cos de la dona i on el noi repetia que no aniria a la presó perquè no l’havia matat ell. També va assegurar que la mare mereixia un bon comiat, i que havia mort el mateix dia que també havia perdut el seu pare.

Desenes de persones van veure el vídeo a la pàgina de Facebook del jove i van avisar, espantats, la policia. Quan van arribar, van trobar el cos de la dona a terra, en un bassal de sang i amb la pistola a la mà dreta.

Vídeo mata mare retransmet Facebook

El jove apareixia al vídeo ple de sang i plorant / Facebook

La policia va descartar el suïcidi

La policia, però, assegura que ni la postura de la dona ni l’estat de la pistola eren compatibles amb un suïcidi. A més, el relat del jove era incoherent: va canviar diverses vegades de versió: va dir que la seva mare estava drogada i que ell l'havia rematat perquè estava agonitzant després que s'intentés suïcidar, i també va assegurar que no havia trucat el telèfon d’emergències perquè tenia por.

Amb tot plegat, i amb les proves que van trobar a l’habitació del fill, el van detenir acusat d’assassinat en primer grau i d’obstrucció a la justícia, per haver mentit a la policia sobre la mort de la mare. A més, també se l’acusa de possessió d’una arma sota l’efecte de les drogues o l’alcohol.

Un cop va passar a disposició judicial, el noi va ser enviat a la presó sense fiança.