Un jove de 23 anys ha ingressat aquest divendres a l'Hospital de la Paz en estat molt greu després de tenir un accident de moto al túnel de María de Molina, segons han informat fonts d'Emergències Madrid.

Les esmentades fonts han detallat que l'accident de trànsit s'ha produït al voltant de les 6.15 hores al túnel de María de Molina, en sentit A-2, sent la moto l'únic vehicle implicat en el sinistre. La Policia Municipal està obtenint les proves pertinents per realitzar l'atestat.

El jove ha perdut el control de la moto elèctrica i de lloguer

 

Els primers indicis apunten que el jove ha perdut el control de la moto elèctrica i de lloguer a la bifurcació per prendre la A-2 i ha impactat contra un pilar del túnel. A conseqüència del xoc, el motorista ha quedat estirat sobre la calçada inconscient.

A la seva arribada al lloc del sinistre, els sanitaris del Samur-Protecció Civil han comprovat que el jove presentava un traumatisme abdominal i un altre traumatisme cranioencefàlic sever, per la qual cosa l'han intubat i, en estat molt greu, l'han traslladat a l'Hospital de la Paz (Madrid).

La Policia Municipal ha mantingut tallat el túnel de María de Molina mentre els sanitaris del Samur-Protecció Civil atenien el pacient.