La policia local de Barakaldo, a Biscaia, ha detingut un jove de 23 anys per haver agredit a la seva parella, una noia menor d'edat, en ple carrer. Els fets van passar diumenge de matinada a la zona de Lasesarre de la ciutat.

Després de sentir una discussió, una patrulla de la Policia Local que estava fent tasques de vigilància pel lloc es van apropar a la parella, que era en ple carrer. Segons els va explicar la víctima, l'home ara detingut l'acabava d'agredir durant una discussió per gelosia.

Plantofades i agafades del cabell

Pel que sembla, l'individu, de 23 anys i veí de Barakaldo, li havia donat diversos cops amb la mà oberta i li havia tirat del cabell fins a tirar-la a terra, tot això mentre la insultava. La menor va ser atesa posteriorment en un centre mèdic de les ferides provocades per l'agressió, que tanmateix no van ser greus.

Per la seva part, l'home va ser detingut i traslladat a la comissaria de la Policia Local, i ha quedat com investigat per un delicte de violència de gènere. A més, els agents van sol·licitar al Jutjat de Violència contra la Dona una ordre de protecció de la víctima.