Un jove de 18 anys ha estat detingut per agents de l'UFAM (Unitat Família Dona) del Cos Nacional de Policia, acusat de violar una de menor de 14 a Palma de Mallorca.

Segons informa Última Hora, els dos adolescents, de nacionalitat sud-americana, es van conèixer per Instagram i van iniciar una relació d'amistat. Dilluns al matí van quedar per veure's i el noi la va agafar amb força pels braços i la va agredir sexualment.

La jove també va ser coaccionada perquè no expliqués res

 

La víctima, que va mostrar la seva negativa a tota hora, també va ser coaccionada perquè no expliqués res. La seva mare va sospitar del seu comportament estrany i va acabar confessant entre llàgrimes i explicant què li havia passat a la seva progenitora.

Dimarts al matí, una patrulla de la Policia Local de Palma va localitzar el jove sospitós caminant pel carrer i el van detenir. La nena, pel seu costat, va ser traslladada fins a l'hospital per ser examinada.

El detingut es va negar a declarar en seu policial i aquest dimecres passarà a disposició. Es tracta del segon cas de presumpta violació a nenes de 14 anys registrat a Palma en els últims 15 dies, explica l'esmentat diari.