Jessica Guedes va morir diumenge camí de l'església de São Paulo en la qual anava casar-se amb el seu promès. Aquesta jove brasilera de 30 anys estava embarassada de sis mesos i va patir un vessament cerebral a la limusina que l'anava a portar a l'altar. Després de ser traslladada d'urgències a l'hospital, els metges no van poder fer res per la seva vida, però sí que van poder practicar-li una cesària i salvar el seu nadó, que ara segueix en observació a l'incubador d'un hospital brasiler.

Mal de cap

Tot va començar quan la Jessica va començar a trobar-se malament a la limusina que es dirigia a l'església de la ciutat brasilera de São Paulo en la qual l'esperava Flavio Gonçalvez, el seu nòvio i l'home amb qui s'anava a casar aquell mateix diumenge. La família de la jove infermera va pensar que el malestar era fruit dels nervis per l'enllaç, però les molèsties no cessaven i en un moment donat la noia es va desmaiar.

Sophia

En Flavio va acudir al vehicle alertat per una cosina de la Jessica i va intentar practicar-li les maniobres de reanimació que coneixia per la seva professió de bomber. "La vaig treure de la limusina, vaig començar els primers auxilis i vaig demanar ajuda als meus amics bombers que eren allà com a convidats", explicava el nòvio en declaracions recollides pel Daily Mail. La jove era traslladada d'urgències a un hospital de São Paulo, on els metges certificaven la mort cerebral per un vessament a conseqüència de la preeclàmpsia. Per poder salvar la vida del nadó, els professionals li van practicar una cessaria d'urgències i van treure el petit amb vida.

bebe chica muerta boda derrame brasil

Sophia -que va néixer amb 29 setmanes de gestació i un quilo de pes- es troba en bon estat i ha de romandre a l'incubador de l'hospital brasiler en el qual es recupera almenys dos mesos més fins a poder retrobar-se amb el seu pare.