Jayne Carpenter està convençuda que tornarà a caminar. Una infecció per septicèmia la va deixar sense cames, sense un braç i sense part dels dits d'una de les mans. Aquesta dona de Merthyr Tydfil, al sud de Gal·les, era infermera quan va anar al metge pel que semblava només tos. Poc s'imaginava com arribaria a canviar la seva vida. Ara ha donat a conèixer el seu cas, una veritable història de superació.

De la tos al coma

"Vaig tenir una tos bastant forta i estava tossint flegma de color fosc", ha recordat la dona, assegurant que pensava que només era un virus "bastant trivial". Tot i que el seu metge de capçalera no va detectar que estava davant d'un cas desepticèmia mortal, sí que li va recomanar anar a urgències per fer-se una inspecció a fons.

D'una tos normal a una pneumònia normal. Els metges que la van visitar no hi van veure res estrany i van pensar que tot plegat era només una pneumònia. Però l'estat de salut de la dona, de 51 anys, cada cop era pitjor. En pocs dies va empitjorar tant que va entrar en coma.

Només l’amputació la salvaria

Els metges van explicar al seu marit que només l'amputació de tres de les extremitats podria permetre a la Jayne seguir amb vida.

Ell ho va autoritzar i la infermera va sobreviure. La dona ara ha explicat com ha passat aquests tres anys de superació per intentar, a poc a poc, recuperar la seva vida. Res tornarà a ser com abans però assegura que està aconseguint poder tornar a somriure.

Ara per seguir amb aquesta fase ha iniciat una campanya de recol·lecta de diners —uns 300.000 euros- per fer front a una cara operació i poder comprar dues pròtesis d'última generació que assegura que li serviran per "recuperar la llibertat".