El germà de Janet Jumillas, la dona de 39 anys desapareguda a Cornellà el passat 13 de març, Fernando, ha enviat un missatge a les persones que puguin tenir retinguda la dona: "Només demano que ajudin a la meva germana i la deixin lliure... qui la tingui retinguda, que l'alliberi, si us plau". La família d'aquesta dona de Viladecans creu que no va marxar voluntàriament i que algú la té retinguda contra la seva voluntat.

Fernando Jumillas va participar en la concentració que es va fer aquesta setmana a la plaça de l'Ajuntament de Viladecans per recordar la noia, mare de dues criatures, i per demanar que no s'aturi la recerca d'ella. La parella de Fernando va enviar un missatge també a Janet Jumillas, assegurant que "tot Viladecans l'estava esperant".

A la concentració hi van participar també dues nebodes de la Janet, Cora i Alexandra, que també, amb llàgrimes als ulls, van recordar la dona demanant a la ciutadania que no oblidi la seva familiar i que no deixin de compartir imatges d'ella per les xarxes socials.

Més de quinze dies sense Janet Jumillas

Janet Jumillas va desaparèixer el passat 13 de març. Va sortir de casa seva, al mateix bloc on viuen els seus pares, per anar a portar els fills a l'escola i després va anar fins a Cornellà, on va anar a fer unes gestions a Hisenda.

Des de llavors, quan va enviar un missatge de veu al seu cosí, que no se n'ha sabut res més. El seu germà Fernando va trobar el cotxe cinc dies després prop d'Hisenda, tancat i sense cap indici de criminalitat. És de les poques pistes que ara per ara tenen els Mossos d'Esquadra per intentar localitzar aquesta dona. Van passant els dies i no hi ha cap novetat d'aquesta dona.