La Guàrdia Civil està investigant per un delicte de furt a una persona, amb sigles A.B.R.L. i de 41 anys d'edat, acusat de talar tres arbres especiers propietat de l'Ajuntament de Benahadux (Almeria) que presumptament va utilitzar per decorar un saló de casaments al municipi d'Almeria de Vora.

En un comunicat, l'Institut Armat ha explicat que la Policia local de Benahadux va conèixer el cas mitjançant la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament que va alertar de la desaparició de tres arbres (Schinus Molle) valorats en 1.000 euros.

L'home es va emportar tres arbres valorats en 1.000 euros

 

Així, es va iniciar la investigació inspeccionant la zona on es trobaven els arbres i entrevistant-se amb veïns i testimonis que van explicar com es va realitzar la tala i el vehicle utilitzat per al seu transport.

Després d'intentar localitzar el vehicle i identificar el seu propietari, els agents realitzant batudes per la zona durant diversos dies i finalment van localitzar el cotxe al costat d'unes naus industrials de la zona.

Allà, van comprovar que l'activitat de l'empresa és la decoració floral d'esdeveniments. L'esmentada empresa es trobava en aquell moment organitzant la decoració d'un casament en un restaurant de la localitat de Vora i s'estaven utilitzant els tres arbres com a part de la decoració.

Els agents es van traslladar fins al lloc de la celebració comprovant que eren els arbres descrits en la denúncia per part de l'Ajuntament i els que descriuen els testimonis, sent reconeguts a més per personal de la Regidoria de Medi Ambient. Les diligències han estat traslladades al Jutjat en funcions de guàrdia d'Almeria.