La Policia Nacional ha detingut a Salamanca un jove de 25 anys que havia denunciat haver estat víctima de coaccions i abús sexual, quan no s'havien produït, per ocultar a la seva xicota un contacte sexual que havia mantingut amb una altra dona.

La investigació del cas va començar el passat 23 d'octubre, quan l'ara detingut va presentar una denúncia en la qual explicava que la parella amb qui compartia pis des de feia tres mesos a Salamanca li havia insinuat la possibilitat de mantenir un contacte sexual entre els tres.

Una milonga per enganyar a la seva parella

En la seva denúncia, la presumpta víctima va rebutjar tal contacte, al·legant que tenia xicota i que no li interessaven les esmentades pràctiques. Posteriorment, la parella amb qui vivia, segons la declaració de l'ara detingut, li va ensenyar un vídeo en el qual s'apreciava que mantenia un contacte sexual amb ells, amenaçant-lo de difondre'l si no accedia a repetir.

Droga al ColaCao

Ell va assegurar que un dia que va tornar de treballar va beure un got de llet amb ColaCao que portava droga i que creia que la parella l'havia forçat, quan ja anava drogat, a mantenir relacions sexuals amb ells. La parella, sempre segons el relat de la presumpta víctima, en va gravar l'abús sexual de la parella a ell. Ell deia només recordar algunes "imatges confuses" d'aquella nit.

De totes maneres, la investigació duta a terme pels agents va permetre descobrir que els fets relatats en la denúncia eren falsos, que no existia cap enregistrament sobre el presumpte abús sexual ni sobre la resta de contactes ni coaccions suposadament realitzades per la parella.

Ocultar el sexe amb la seva companya de pis

La investigació apunta que la denúncia va ser presentada per ocultar o justificar davant de la seva xicota que havia mantingut relacions sexuals amb una altra dona, davant de la possibilitat que els seus companys d'habitatge, que tenien coneixement de l'esmentat contacte, poguessin explicar-li-ho.