Una dona s'ha inventat que té càncer, ha demanat donacions per pagar la quimioteràpia i s'ho ha gastat tot en viatges, casinos i tota mena de luxes: en total, ha aconseguit estafar quasi 50.000 euros.

Nicole Ekabass s'inventa que té càncer d'ovaris

Nicole Ekabbass, de 42 anys, ha fet servir la plataforma GoFundMe per estafar als internautes. En aquesta pàgina, explicava que estava patint un càncer d'ovaris i que necessitava diners urgentment per pagar-se el tractament.

Nicole Ekabbass / Twitter dimensionate

Nicole Ekabbass s'ha inventat que té càncer per demanar quasi 50.000 euros que s'ha gastat en tota mena de luxes / Twitter dimensionate

Es gasta els 50.000 euros de les donacions en luxes

Per si no fos poc, a la descripció també explicava que tenia un fill d'11 anys i, perquè semblés encara més realista, va posar una foto on sortia ella estirada al llit d'un hospital, però aquella foto no tenia res a veure amb el suposat càncer, ja que se la va fer un any enrere després d'una operació de la vesícula biliar.

Moltíssimes persones van donar diners per pagar aquest suposat tractament i va aconseguir recaptar, en total, 49.909 euros, però Ekkebbass no va invertir els diners a curar el "seu càncer", sinó que els va gastar en tota mena de luxes.

Possible delicte d'estafa

Els fets van passar a Anglaterra l'any 2018 i la justícia del país l'acusa de possessió de propietat criminal, ja que mai va ser diagnosticada de càncer i es va gastar tots els diners en jocs d'atzar online, el pagament de deutes, viatges i entrades a partits de futbol. 

Tot i les proves evidents del frau, Nicole Ekabbas ho ha negat tot i es podria enfrontar a un possible delicte d'estafa.