Un militar de 26 anys ha apunyalat la seva nòvia de 25. A continuació, l'agressor s'ha llençat al buit des d'una grua torre.

Els fets han passat a la matinada d'aquest dilluns, al carrer José Oto del barri de La Jota, a Saragossa. Segons les autoritats, tot apunta que es tracta d'un nou cas de violència masclista.

Una gran discussió

La Policia Nacional ha rebut diverses trucades d'alerta al voltant de les 23.55 d'aquest diumenge, després que els veïns hagin sentit crits en un domicili del carrer de José Oto. Minuts després, han estat testimonis també d'una discussió a la via pública, informa el Heraldo de Aragón.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació de bombers, la Policia Nacional i una ambulància del 061. Les autoritats han trobat la jove estesa a terra, amb ferides greus d'arma blanca.

L'home s'ha suïcidat

El presumpte agressor ha fugit immediatament després de l'altercat. A continuació, ha pujat a una grua torre, situada en una zona en obres propera al lloc dels fets, amb la intenció de suïcidar-se.

La policia ha intentat negociar amb ell al voltant de les 00.20 hores, però no ha tingut èxit: l'home s'ha llençat al buit i ha mort a l'acte. Els serveis sanitaris han intentat atendre'l, però no han pogut fer res per salvar-lo.

La víctima està estable

La jove ha estat traslladada immediatament a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa, on l'han intervingut aquesta mateixa matinada. A hores d'ara està ingressada al centre hospitalari i es troba estable, dins de la gravetat de les seves ferides.