Una dona ha intentat cobrar la jubilació d'un home mort portant-lo en cadira de rodes a la sucursal bancària. Ella sosté que, quan el va portar, l'individu era viu, però les investigacions han reflectit que l'ancià, de 92 anys, havia mort feia bastant de temps.

La dona diu que la mort de l'ancià ha estat a la mateixa entitat

L'acusada ha estat identificada com Josefa de Souza i Mathias, de 58 anys i resident a la ciutat de Campinas, al Brasil. En la seva declaració, ha negat haver comès cap delicte, i sosté que ja en el banc va alertar que l'home se sentia malament, per la qual cosa es va trucar a emergències. Llavors, es va descobrir que l'avi, identificat com Laércio Della Colleta, de 92 anys, estava mort.

El banc, segons la versió de la Josefa, havia sol·licitat una prova de vida per poder cobrar la pensió d'en Laércio com a mesura de seguretat després que ella, suposadament perdés la contrasenya bancària. També afirma que havia estat la seva companya durant molts anys.

cadira rodes cuidador maxpixel

La dona va portar l'ancià mort fins a l'entitat en una cadira de rodes / maxpixel

L'home presentava un estat cadavèric i tenia els peus inflats 

Segons la policia, hi ha diversos testimonis que contradiuen la versió de la dona. Sense anar més lluny, el departament de bombers i el servei d'emergències que va anar fins el banc han informat que van notar com Laércio presentava un estat cadavèric i tenia els peus inflats.

L'autòpsia ha mostrat que feia 12 hores que era mort

El director del departament de la policia judicial de Sao Paulo, José Henrique Ventura, va informar que l'autòpsia ha mostrat que l'ancià feia unes 12 hores mort quan va ser portat al dipòsit de cadàvers.

Una vegada la Josefa va passar per la comissaria i els fets quedessin registrats, el cos de Laércio va ser enterrat al dia següents dels fets.