La fiscalia de Gijón sol·licita tres anys de presó per a un acusat d'agredir un home que va defensar dels seus insults a dues amigues homosexuals que acabaven de contreure matrimoni i anaven vestides de núvia, a Gijón. La vista oral està assenyalada per a aquest dilluns a les 10.20 hores.

L'acusat va donar una forta puntada de peu a la cama dreta d'un amic de les núvies

 

El Ministeri Fiscal afirma que el 29 de juliol del 2018 l'acusat es trobava al carrer Cabrales, a l'altura de l'escala del Passeig del Mur de la platja San Lorenzo de Gijón. Allà es va trobar amb les dues dones, que estaven vestides de núvia perquè s'acabaven de casar i ho estaven celebrant.

En veure-les, va començar a insultar-les amb expressions com "bolleres" i "lesbianes de merda", davant la qual cosa va intervenir l'acompanyant de les dones, per increpar-lo per la seva actitud. Aleshores, l'acusat va començar a insultar-lo també a ell, dient-li "tu, que portes una corbata de llacet de marica amb els colors de l'arc de Sant Martí" per a, a continuació, clavar-li una forta puntada de peu a la cama dreta.

"Tu, que portes una corbata de llacet de marica amb els colors de l'arc de Sant Martí"

 

El lesionat va ser assistit en un centre sanitari del Sespa i va pagar un import de 473,33 euros. La Fiscalia considera que els fets són constitutius d'un delicte de lesions amb agreujant per l'orientació sexual de la víctima.

En concepte de responsabilitat civil, el Ministeri Fiscal sol·licita que l'acusat indemnitzi el ferit amb 1.040 euros per les lesions, 600 euros per les seqüeles i 600 euros més per danys morals, i al Sespa, amb 473,33 euros, més els interessos legals corresponents.