"Barcelona s'està posant molt perillosa", així ho anuncia Izhan_Go, un famós instagramer, al seu compte d'aquesta coneguda xarxa social d'imatges. I ho diu amb coneixement de causa. Izhan va ser agredit de manera brutal al centre de Barcelona per una persona la matinada del dissabte a diumenge.

"Jo pensava que vivia a Barcelona i no a Detroit". Segons ha explicat ell mateix, sortia de casa seva amb la seva parella i els seus pares, mentre estaven fent un trasllat, i un home el va assaltar i li va començar a donar cops. Altres persones van intentar reduir l'home, i una segona persona també va agredir als familiars d'aquest conegut instagramer que viu a Barcelona "per defensar la persona que m'havia pegat".

Un ull de vellut dels cops

Només ha resultat ferit ell i no té res trencat, segons ha explicat també ell mateix des d'aquesta xarxa social. Després de passar per urgències, ha penjat a internet imatges amb un ull de vellut i diversos punts de sutura a la cara.

izhan agresion

Imatge del famós instagramer, esperant després de ser agredit.

Investigació oberta per part dels Mossos

Segons Izhan, que té més de 200.000 seguidors a Instagram, "el centre de Barcelona s'està posant molt perillós" de nit i matinada. Assegura que és el que li van dir agents dels Mossos i tècnics del SEM quan el van atendre. Izhan ha explicat a ElCaso.cat que es troba bé i que la persona que el va atacar no el volia robar, el va atacar sense sentit.

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i ara per ara encara no s'ha detingut a ningú. Tampoc s'ha aclarit què va motivar aquesta brutal agressió d'un desconegut contra el famós influencer.