Acabava de vendre una propietat i tenia una gran quantitat de diners al banc. Tanmateix, Roberto García Solana, de 63 anys, no va poder ni tan sols gastar-se'ls. Aquest veí de Casarrubios (Toledo) va desaparèixer a finals de febrer de forma sospitosa y, poc més tard, algú desconegut va saquejar el seu compte, segons informa Buenos Días Madrid.

Un lladre corpulent sense identitat

Segons les últimes informacions de la investigació, algú va treure diners amb la targeta del Roberto el 19 i 20 de febrer en dos caixers, un a Casarrubios i un altre a El Álamo (Madrid). Les càmeres de seguretat han captat vagament el presumpte lladre i principal sospitós de la desaparició: un home corpulent, alt i fort, tal com informa el programa de Telemadrid.

Les imatges han aportat poca informació més sobre la identitat del  suposat lladre perquè aquest tenia constantment la cara tapada. Fins avui, l'única pista que tenien les autoritats era el seu cotxe, que el 25 de febrer es va trobar aparcat a El Álamo.

La cerca del cos

Les autoritats ja han escorcollat la casa i la finca del Roberto amb gossos entrenats. Després de Setmana Santa continuaran amb la recerca, aquest cop de forma intensiva al riu i els nombrosos aiguamolls del municipi.