La policia ha detingut un gadità de 26 anys acusat d'abusar sexualment d'estudiants d'Erasmus, a qui sorprenia al carrer per realitzar tocaments, ha informat la Policia.

Els investigadors creuen que el presumpte agressor escollia les seves víctimes entre aquest col·lectiu per la seva situació de vulnerabilitat, ja que no comptaven a la ciutat amb el suport de famílies per afrontar els abusos.

L'agressor escollia les seves víctimes per la seva situació de vulnerabilitat en estar fora de casa

 

El presumpte agressor tenia en vigor ordres d'allunyament sobre tres estudiants d'Erasmus des del 2018, abusos sexuals que van causar una alarma social entre la comunitat universitària.

Les xarxes socials se'n van fer eco i es van estendre les agressions patides per les tres joves que havien denunciat que havien estat assaltades de forma sorprenent per l'agressor per realitzar-los tocaments amb ànim libidinós no consentits.

Recentment, una ciutadana alemanya que es troba a Cadis cursant estudis universitaris a través del programa Erasmus va acudir a la policia per denunciar que un desconegut l'havia abordat quan caminava per un carrer del centre de Cadis i que li va realitzar tocaments sense el seu consentiment.

Les joves eren assaltades per sorpresa al carrer

 

La Unitat de Família i Dona va iniciar una investigació arran de la denúncia presentada. Les característiques físiques i el modus operandi corresponien amb les d'una persona que el 2018 va ser assenyalat com a presumpte autor de tres delictes d'abús sexual a altres estudiants d'Erasmus.

La víctima el va identificar com a tal, moment en què la Policia va establir un dispositiu de recerca amb què va aconseguir detenir l'agressor, que ha ingressat a presó per ordre judicial.