Els veïns han descrit l'horrible moment en què un pare va descobrir que les seves dues filles havien estat presumptament assassinades per la seva mare, infermera de professió. Els cossos de Tiana Djurasovic, de sis anys, i la seva germana gran, Mia, de 10, van ser descoberts a la seva casa de Bogdanich Way (Austràlia).

El pare de les nenes les va trobar mortes en arribar de treballar

 

El seu pare, Nenad Djurasovic, havia tornat a casa després de la feina i es va trobar una de les nenes estesa a terra a prop de l'entrada i l'altra a la bugaderia. Una veïna, la filla de la qual era la millor amiga de la Mia, ha explicat que el pare, Nenad, estava en estat de xoc després d'haver fet el descobriment divendres a la nit, informa Daily Mail.

La seva mare, Milka Djurasovic, va ser arrestada en un estacionament de platja proper al suburbi de Kallaroo tres hores després amb ferides autoinfligides. Encara estava sota vigilància policial a l'hospital aquest dissabte i encara no se li ha parlat sobre la mort de les seves filles.

Els veïns van sentir crits

Segons els informes policials, els veïns van trucar als agents d'escoltar crits provinents de la casa. La família havia viscut a la casa durant més de 20 anys, amb el pare treballant com enginyer i la mare com infermera.

Eren una família que no interactuava amb els veïns del barri

 

Alguns veïns asseguren que la familia es mantenia en secret i que no interactuaven amb altres famílies del veïnat. Les nenes eren estudiants de l'escola primària Ashdale, on s'oferirà assessorament als nens.

"Fets esquinçadors com aquest tenen un efecte no només en aquells directament involucrats, els amics i la família, sinó en la comunitat en general d'Austràlia Occidental. Estem fent tot el possible per investigar i tractar d'identificar què és el que ha dut a aquests tràgics esdeveniments", ha manifestat la policia.