Lori Wood, una infermera de 57 anys, i Jonathan Pinkard, un home de 27 amb autisme, han protagonitzat una història que ha emocionat tothom a les xarxes: la dona ha adoptat el jove, obrint-li les portes a què rebi un trasplantament de cor.

Els fets han passat a Geòrgia (EUA). Wood va ser assignada al cas de Pinkard el desembre passat, i quan el va conèixer els metges li donaven pocs dies de vida.

Li ha salvat la vida

Pinkard necessitava un trasplantament de cor per sobreviure, però va ser exclòs de la llista perquè un dels requisits principals és que els pacients tinguin algú que els cuidi després de la cirurgia, informa el Daily Mail.

L'home no només no tenia ningú, sinó que tampoc tenia una llar: vivia entre l'hospital i un alberg masculí.

Wood, que és infermera de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Piedmont Newnan, va prendre una decisió increïble: va demanar al seu pacient de convertir-se en la seva tutora legal. Només feia dos dies que es coneixien.

Una gran connexió

Pinckard i Wood comparteixen, des d'aleshores, una gran relació mare-fill. Ell es va mudar a la casa de la infermera, i han descobert que tenen gustos molt similars com, per exemple, el futbol.

Gràcies al gran gest de Wood, Jonathan Pickard va tornar a ser admès a la llista de trasplantaments i, finalment, a l'agost va rebre el seu nou cor.

"Havia d'ajudar-lo, era obvi", ha assegurat Wood. I continua: "Hauria mort sense el trasplantament".

Li diu "mama"

Des d'aleshores, Pinckard s'adreça a la bondadosa infermera com a "mama". Ella, per la seva banda, porta el control dels medicaments diaris de l'home i l'acompanya a totes les revisions mèdiques.

"Em tracta com si fos el seu fill", assegura el jove. I és que Wood fa de mare en tots els sentits i li dona consells per viure de manera independent. Ara Pinkard planeja tornar a treballar com a oficinista, i ella ha confessat que trobarà a faltar arribar a casa i trobar-lo.

"Ha estat meravellós tenir-lo a casa. Sabia que era el que havia de fer", assegura la infermera. Els seus camins se separen, però segueixen compartint la profunda connexió que han format durant aquests mesos.